5 Stappen Plan

5 Stappen Plan

 

5 stappen plan voor een professionele website

Er gaat een heel proces aan vooraf om te komen tot een onderscheidende website.
IT2day heeft een 5 stappen plan waarmee wij samen met u invulling geven aan een professionele website.

stap-1

Stap 1: Ideevorming

Voordat u gaat starten met een website is het belangrijk om na te denken over het doel van de website. Wat wilt u met de website bereiken, wie is uw doelgroep, wat wilt u erop vermelden, wat voor functionaliteit moet de website bevatten en hoe past de website in uw marketing strategie? etc. Heeft u al een domeinnaam, of wilt u extra domeinnamen voor een betere bereikbaarheid van uw website?

stap-2

Stap 2: Lay-out bepalen

Op basis van uw doelstelling voor de website en de uitstraling welke u wilt hebben doen wij een voorstel voor een aantal design templates waar u uit kunt kiezen. Dit zorgt ervoor dat u alvast een beeld krijgt van hoe de website eruit kan gaan zien.

stap-3

Stap 3: Website structuur

Nadat het duidelijk is wat voor doel u voor ogen heeft en het design template is uitgekozen, kunnen wij u helpen om het idee verder in te vullen. Door een duidelijke website neer te zetten zal een website bezoeker snel kan vinden wat hij of zij zoekt en niet verdwalen.

stap-4

Stap 4: Content

Na het technisch neerzetten van de website moet deze gevuld worden met content zoals teksten, foto's, video etc. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van content, adviseren over de teksten en plaatjes etc.

stap-5

Stap 5: Online strategie

Tot slot bespreken wij hoe de website online gaat. Zorg voor een goede start met een campagne waarin u de bestaande klanten op de hoogte brengt en daarnaast ook de website en uw bedrijf onder de aandacht brengt van potentiële nieuwe klanten.

 

 

 

 

Wilt u ook een mooie, professionele nieuwe website?
Laat door IT2day uw website maken

slide-1_IT2day

 

Neem vandaag nog contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.