Bescherming van uw website tegen malware/cybercrime

Bescherming van uw website tegen malware/cybercrime

Hosting providers hebben dagelijks te maken met beveiligingslekken die gevonden worden in veelgebruikte Content Management Systemen (CMS), zoals WordPress, Joomla en Drupal. Door deze beveiligingslekken zijn uw website en hostingaccount kwetsbaar voor hackers.

Op onze servers maken wij sinds een paar maanden gebruik van Patchman. Door het gebruik van Patchman zijn wij in staat om malware te detecteren en u hierover te informeren. Als afnemer van een hostingpakket bent u zelf verantwoordelijk om alle software, die door u is geïnstalleerd op uw hostingaccount, up-to-date te houden. Wanneer er een update is installeer deze dan zo snel mogelijk.

Wij begrijpen dat u niet altijd in staat bent om in de gaten te houden wanneer er een update van uw software beschikbaar is. Om u hierbij te assisteren gaan wij automatisch uw website patchen.

Dit doen wij op de volgende manier:

  1. Bij detectie van een kwetsbaarheid op uw website, waarschuwen wij u per e-mail en vertellen u hoe u dit probleem zelf kunt oplossen.
  2. Als u na 7 dagen nog geen patch heeft gedraaid herinneren wij u aan de kwetsbaarheid.
  3. Indien u na 10 dagen nog niets heeft ondernomen zullen wij automatisch de kwetsbaarheid updaten (patchen) en u hierover vervolgens informeren.

Het automatisch patchen door ons kan als gevolg hebben dat uw website niet meer goed draait.

Wanneer u bij ons een WordPress onderhoudspakket heeft afgesloten dan verzorgen wij maandelijks alle benodigde updates.