Startende ondernemer? Maak online een goede start

Bent u zich aan het oriënteren om een bedrijf te starten of aan het werk te gaan als ZZP-er? Dan zijn er veel dingen waarover nagedacht moet worden.

  • Onder welke bedrijfsnaam ga ik starten?
  • Welke doelgroep richt ik mij op?
  • Welke producten of diensten lever ik?
  • Hoe voer ik mijn administratie?
  • Huisvesting?
  • Hoe werf ik klanten?

Het is belangrijk om ook online een goede start te maken. IT2day helpt u hier graag mee!

Een goede domeinnaam
Wanneer u een bedrijf wilt starten en u heeft een goede bedrijfsnaam bedacht, dan is het belangrijk om te onderzoeken of de uitgekozen bedrijfsnaam nog beschikbaar is als domeinnaam op het internet. Wij helpen u graag hierbij en denken mee over welke mogelijke domeinnamen voor uw bedrijf interessant kunnen zijn.

Meerdere domeinnamen voor een betere vindbaarheid
Veel bedrijven registreren hun bedrijfsnaam als domeinnaam. Dat is stap 1, maar heeft u er wel eens over nagedacht dat er meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld via verschillende domeinnamen meer bezoekers te trekken naar uw website? Wat gebeurt er wanneer men uw bedrijfsnaam niet goed invult of niet precies weet hoe uw bedrijfsnaam gespeld wordt? Komt men dan op de website van uw concurrent?
Het registreren van domeinnamen welke bijvoorbeeld te maken hebben met de diensten of producten welke u levert, zorgt ook voor een betere vindbaarheid op internet en daardoor tot meer bezoekers op uw website.

Website ook voor starter belangrijk
Ook voor een starter is een website belangrijk. Bij de start van een bedrijf heb je veel kosten, maar de kosten van een website zijn veel lager dan het kopen of huren van een pand en u bereikt er een breed publiek mee. Door een goed ontworpen website heeft uw bedrijf een professionele uitstraling.

Veel mensen bekijken eerst de website van verschillende bedrijven voordat ze besluiten om een offerte aan te vragen of direct zaken te gaan doen. Een website is belangrijk om u te presenteren en zo potentiele klanten te interesseren in uw bedrijf, uw producten of diensten.

Hosting van uw website
Naast de domeinnaam en een website moet deze ook gehost worden. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf, uw website en de hoeveelheid te verwachten website bezoekers helpen wij u kiezen uit de verschillende hostingpakketten.

Wij helpen graag startende ondernemers met een goede start op internet!
Neem voor meer informatie contact met ons op.