Domeinnaam registratie advies

Domeinnaam registratie advies

 

 

Er zijn diverse methoden om de website van uw bedrijf beter vindbaar te maken. U kunt dan o.a. denken aan SEO (zoekmachine optimalisatie) voor uw website, toepassen van Google Search, Google Mijn bedrijf, advertenties via Google AdWords, aanwezigheid van uw bedrijf op Social Media zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn en het regelmatig plaatsen van nieuwsitems of blogs op uw website. Voor alle genoemde voorbeelden kunt u bij ons terecht voor ondersteuning, advies en/of uitvoering.

We gaan nu verder in op het belang van extra domeinnamen. Dit is namelijk ook een mogelijkheid om de vindbaarheid van uw website te vergroten. Dit kan een domeinnaam zijn welke te maken heeft met uw bedrijfsnaam. Zo kan het verstandig zijn om uw bedrijfsnaam te beschermen, door deze voor meerdere extensies vast te leggen. Zo hebben wij bijvoorbeeld naast it2day.nl ook it2day.be, it2day.eu, it2day.net en it2day.org geregistreerd. Sommige bedrijfsnamen kunnen op verschillende manieren geschreven of gespeld worden. Sommige bedrijfsnamen kunnen met of zonder een streepje ertussen. Ook dan is het verstandig om deze alternatieve schrijfwijze als domeinnaam vast te leggen. Een alternatieve schrijfwijze van IT2day is bijvoorbeeld ITtoday of een bedrijfsnaam welke erg lijkt op de eigen bedrijfsnaam, zoals ICT2day. Daarom hebben wij ook de domeinnaam ittoday.nl en ict2day.nl geregistreerd. Naast een bedrijfsnaam zijn er nog meer mogelijkheden voor zinvolle domeinnamen, denkt u maar eens aan uw dienstverlening. Bij ons verwijzen de volgende domeinnamen naar onze diensten: domeinnaam2day.nl, hosting2day.nl, webdesign2day.nl, webwinkel2day.nl, webshop2day.nl, onlinemarketing2day.nl, sea2day.nl, seo2day.nl en socialmedia2day.nl.

Het kan ook een domeinnaam zijn welke te maken heeft met een product wat u voert, in ons geval is dat bijvoorbeeld de opensource software WordPress waarmee wij websites en webshops realiseren. Daarvoor hebben wij de domeinnamen wordpress2day.nl, wp2day.nl en woocommerce2day.nl geregistreerd.

Een domeinnaam kan ook een combinatie zijn van een dienst en een plaats of regio waarin u actief bent. Tevens kan de domeinnaam zoektermen bevatten welke vaak gebruikt worden. Op internet wordt bijvoorbeeld vaak gezocht op de term “website laten maken”, gecombineerd met een plaatsnaam. Voor onze regio hebben wij diverse domeinnamen geregistreerd zoals, websitelatenmakenbaarn.nl, websitelatenmakenhilversum.nl etc. In combinatie met zoekmachine optimalisatie en aparte landingspagina’s wordt u beter gevonden op Google en leidt dit tot extra bezoekers op uw website of webshop.

Wij denken graag creatief met u mee over de verschillende domeinnaam mogelijkheden voor uw bedrijf. Een “Domeinnaam registratie advies” kost 50 euro. U krijgt dan een overzicht van voor uw bedrijf interessante, nog beschikbare domeinnamen en u krijgt daarbij tevens 10 euro korting op uw bestelling. Neem vandaag nog contact met ons op.