SSL-certificaten

SSL-certificaten

 
 


SSL-certificaten zorgen voor een veilige, versleutelde verbinding tussen uw website en uw bezoekers. Doordat de gegevens versleuteld worden verzonden, wordt misbruik daarvan door derden tegengegaan. Met behulp van een SSL-certificaat wordt de SSL-verbinding gewaarborgd. Dat geeft uw website bezoekers het vertrouwen dat u hun gegevens optimaal beschermt. Een dergelijk certificaat wordt uitgegeven door een instantie die daartoe bevoegd is. Een beveiligde website is te herkennen aan het slotje aan het begin van de URL en het gebruik van https.

Domein Validatie
Domein Validatie SSL certificaten worden gevalideerd op basis van de domeinnaam. Hierdoor kunnen we dit SSL Certificaat snel uitgeven voor installatie. Met een enkel domein kun je een SSL uitrollen op 1 domeinnaam. Wanneer je deze aanvraagt op www.domein.nl is deze geldig voor www.domein.nl en domein.nl. Domein Validatie SSL certificaten worden het meest gebruikt bij websites waarvoor een https verbinding (beveiligde verbinding) voldoende is. Bijvoorbeeld voor de webmail of intranet. De kosten voor een Domein Validatie certificaat zijn vanaf 2 euro per maand en eenmalig 15 euro set-up kosten.

SSL certificaat

Organisatie Validatie
Organisatie Validatie SSL certificaten worden gevalideerd op basis van de domeinnaam, telefoonnummer domeinhouder, Bedrijfsgegevens (KvK). Hierdoor kunnen we dit SSL certificaat snel uitgeven voor installatie. Levering is binnen 1 tot 3 dagen. Deze certificaten bevatten naast één of meerdere domeinnamen ook een organisatienaam. Bezoekers kunnen hierdoor controleren wie de eigenaar van een website is. Zeer geschikt voor publieke websites zonder commerciële functie. De kosten voor een Organisatie Validatie certificaat zijn vanaf 6 euro per maand en eenmalig 15 euro set-up kosten. De weergave van de URL in de browser is identiek aan de weergave bij domein validatie.

Uitgebreide Validatie
Uitgebreide Validatie SSL certificaten bevatten naast een domeinnaam een organisatienaam in een groene adresbalk. Bezoekers zien hierdoor in één opslag wie de eigenaar van een website is. Ideaal voor commerciële websites en websites waar bezoekers gevoelige persoonsgegevens moeten uitwisselen. De levering van dit certificaat duurt tussen de 1 tot 5 dagen. De validatie vindt plaats op basis van de domeinnaam, telefoonnummer domeinhouder, Bedrijfsgegevens (KvK). Daarnaast dient er een document ingevuld en ondertekend te worden. Een Uitgebreide Validatie SSL certificaat zorgt voor de weergave van uw bedrijfsnaam in de balk van de browser. Deze SSL certificaten bevatten naast één of meerdere domeinnamen ook een organisatienaam. Bezoekers kunnen hierdoor controleren wie de eigenaar van een website is. Zeer geschikt voor publieke websites met een commerciële functie of banken. De kosten voor een Uitgebreide Validatie Certificaat zijn vanaf 14 euro per maand en eenmalig 15 euro set-up kosten.

Vraag nu een SSL certificaat aan
Wilt u meer weten over de verschillende SSL certificaten of een SSL certificaat voor uw domeinnaam bestellen, vul dan s.v.p. onderstaand contactformulier in.