December Actie

15% KORTING WEBSITES

IT2day_december_korting_2014

Een website is het beste middel voor het promoten van uw bedrijf, het is een online etalage, gemakkelijk toegankelijk voor uw klanten, uit de regio, van buiten de regio, zelfs van over de hele wereld. U maakt een professionele indruk op uw klanten wanneer de website er goed uitziet en up-to-date is.

Een website dient overzichtelijk te zijn, een duidelijke structuur te hebben en informatief te zijn zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Wij helpen u graag om een website te maken die aansluit bij uw wensen, communicatie strategie en zorgt voor een professionele uitstraling.

Met de komst van de smartphones en tablets zijn er diverse hulpmiddelen bijgekomen om ook even snel onderweg wat op te zoeken op internet. Het is daarom belangrijk dat uw website op al deze apparaten goed wordt weergegeven. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Door een goed ontworpen website heeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Ook als je net een bedrijf bent gestart is een website belangrijk.  Zorg dat uw bedrijfsnaam geregistreerd wordt als domeinnaam en start eventueel met een basis website die u later kunt uitbreiden.

Laat door IT2day uw website maken
Wilt u ook een mooie, professionele nieuwe website?
Neem vandaag nog contact met ons op, wij komen graag bij u langs!