Geef een domeinnaam cadeau

Een domeinnaam cadeau geven is heel uniek.

Een domeinnaam kunt u bijvoorbeeld cadeau geven bij de geboorte van een kind, een huwelijk, verjaardag,  Sinterklaas- of Kerstcadeau.

Bij een zwangerschap of geboorte kunt u een domeinnaam in combinatie met een WordPress babysite cadeau doen, zodat iedereen online de foto's kan bewonderen en verslagjes kan lezen en daarop reageren.

 

Ook bij een verloving of huwelijk is een blogsite met o.a. een fotoalbum en een gastenboek een leuk cadeau!

Of misschien kent u iemand die een lange tijd op reis gaat. Geef dan een domeinnaam en blogsite cadeau, zodat diegene, familie en vrienden op de hoogte blijven van de avonturen van de reizigers.

U kunt ook een domeinnaam en een hostingpakket voor u zelf aanschaffen. U bent dan voor uw e-mailadres niet meer afhankelijk van de domeinnaam van uw internetaanbieder zoals Ziggo of KPN.

Een mogelijkheid is om www.achternaam.nl of www.familie-achternaam.nl te registreren. U kunt dan een e-mailadres aanmaken, bijvoorbeeld voornaam@achternaam.nl of  mail@voornaamachternaam.nl.

Vervolgens kunt u ieder gezinslid een eigen e-mailadres geven. Het e-mailadres is gemakkelijk te onthouden en iedereen ontvangt zijn eigen mail in zijn of haar eigen e-mailbox.

Iemand een eigen domeinnaam cadeau geven is hartstikke origineel!
Bekijk hier de mogelijkheden voor een domeinnaam en hostingpakket of neem nu contact met ons op.