Een origineel cadeau voor de feestdagen?

Geef voor de feestdagen aan uw vrienden en familie een domeinnaam cadeau.

Steeds vaker zoeken mensen informatie over andere mensen op het internet op basis van hun voor- en achternaam. Denk ook aan bedrijven en recruiters. Het hebben van een eigen domeinnaam is ook bescherming van uw naam op het web. U bepaalt zelf hoe u zich wil presenteren op het internet. Ook bent u voor uw e-mail adres niet meer afhankelijk van de domeinnaam van uw internetaanbieder zoals UPC, Ziggo of KPN.

Wanneer u een domeinnaam gebruikt van deze internet providers en u wilt verhuizen van aanbieder of verhuist zelf naar een regio waar de aanbieder niet actief is, dan kunt u geen gebruik meer maken van uw e-mailadres. Het gevolg is, dat u aan alle bedrijven, familie en vrienden moet doorgeven dat uw e-mailadres is gewijzigd. Een lastig en tijdrovend karwei. Bedrijven als Google en Microsoft bieden gratis e-mail aan, helemaal gratis is het niet. Ze mogen de inhoud van uw mailbox scannen en kunnen u daardoor advertenties op maat aanbieden. De adverterende bedrijven betalen Google en Microsoft voor deze advertenties. De gratis dienst gaat dus ten koste van “een stukje” van uw privacy.

Het is ook mogelijk om als familie een domeinnaam te registreren. Met een bijbehorende hostingpakket kunt u vervolgens ieder gezinslid een eigen e-mailadres geven. Het e-mailadres is gemakkelijk te onthouden en iedereen ontvangt zijn eigen mail in zijn of haar eigen e-mailbox.

Iemand een eigen domeinnaam cadeau geven is hartstikke origineel en vrijwel uniek.
Bekijk hier de mogelijkheden voor een domeinnaam en hostingpakket of neem nu contact met ons op.