Nieuwe website DPDB

Voor DPDB heeft IT2day een nieuwe website ontwikkeld. Du Pon & De Bruin (DPDB) is de toonaangevende private label kleding producent met de bedrijven Knits Only en Fully Fashion.

Op de website is meer te lezen over Knits Only, Fully Fashion, de partnerships, het design en productie proces van de kleding en over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De website is gemaakt met WordPress, het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld. Bij het realiseren van de website is samengewerkt met de medewerkers van DPDB, een tekstschrijver en een fotograaf.

IT2day verzorgt voor DPDB de website, hosting van de website, SSL-certificaat, onderhoud van de WordPress website, zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Analytics en set-up van Google Search. De website is in het Nederlands en Engels (multi language).

DPDB maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket incl. extra beveiligingsmodule. Daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

Website: DPDB - Knits Only en Fully Fashion