Nieuwe website van IT2day online

Vandaag is de nieuwe website van IT2day online gegaan. De website geeft u meer achtergrond informatie over wie wij zijn, onze referenties en welke diensten wij leveren.

Voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:
- Domeinnaam registratie en advies
- Hosting
- Websites
- Online Marketing
- Social Media
- Nieuwsbrieven

Op de website publiceren wij onze nieuwsberichten en blogs. Wanneer u zich via de website aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvangt u deze elk kwartaal in uw mailbox. Onder Portfolio vindt u voorbeelden van onze projecten.

De website is gemaakt met het Open Source Content Management Systeem WordPress en heeft een responsive design zodat de weergave automatisch wordt aangepast aan de verschillende beeldscherm formaten van uw PC, laptop, tablet of smartphone.

Nieuw logo / huisstijl
Naast de nieuwe website hebben wij samen met On My Way DTP ook een nieuw logo ontworpen. Het vorige logo dateerde uit 2003 en was aan een restyling toe. De vormgeving is moderner. Het poppetje is gebleven en geeft aan dat bij ons de opdrachtgever centraal staat. de twee pijlen geven de samenwerking aan tussen opdrachtgever en IT2day. De nieuwe huisstijl is ook doorgevoerd op onze Social Media pagina's.

Wilt u ook een nieuwe professionele website? Bekijk dan onze website pagina voor meer informatie.