SEO voor website Beer & Moonen

Beer & Moonen, meesters in design, bouw en interieur waren op zoek naar een partij welke hun website kon hosten, beheren en SEO kon toepassen. Een zaken relatie adviseerde hun om contact met IT2day op te nemen.

De website van Beer & Moonen is gemaakt met WordPress en is tweetalig. Wij hebben de domeinnamen verhuisd, de website verplaatst naar onze server en het hoofddomein van de website omgezet naar het .com domein. Ook verzorgen wij de zoekmachine optimalisatie (SEO). Door het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, het geven van domeinnaam advies, het technisch optimaliseren voor SEO van de website en het verzorgen van de aanmelding bij Google wordt de website beter gevonden.

Voor het verkrijgen van inzicht in de statistieken van de website wordt er gebruik gemaakt van Google Analytics. Beer & Moonen wilden ook e-mail nieuwsbrieven kunnen versturen, hiervoor maken wij gebruik van de gebruiksvriendelijke software van MailChimp. IT2day heeft een account aangemaakt en geconfigureerd, een e-maillijst aangemaakt en een sjabloon voor de nieuwsbrief gemaakt. Met het WordPress onderhoudspakket blijft de WordPress software en plugins up-to-date en wordt de website regelmatig geback-upt.

Bekijk de website op: beermoonen.com