Topatletiek bij Klaverblad Arena Games Hilversum

agh-logo_klaverbladOp zondag 13 juli organiseert de Gooise Atletiek Club (GAC) de Klaverblad Arena Games 2014, topatletiek in Hilversum. De inschrijving is in volle gang. Diverse Nederlandse topatleten hebben zich inmiddels aangemeld, waaronder meerkampers Nadine Broersen, Eelco Sintnicolaas en Pelle Rietveld en verspringer Ignisious Gaisah. De Arena Games maken deel uit van het Nationaal Baancircuit van de Atletiekunie.

Nadine Broersen huidig wereldindoorkampioene
Met de aanwezigheid van Nadine Broersen heeft de organisatie van de Klaverblad Arena Games een wereldkampioene weten te strikken. Zij won afgelopen maart bij het WK Indoor in het Poolse Sopot de vijfkamp. In Hilversum neemt Broersen deel aan het kogelstoten en de 100 meter horden.

Eelco Sintnicolaas Nederlands recordhouder op tienkamp
Eelco Sintnicolaas is al een aantal jaar de beste tienkamper van Nederland. Sinds 2012 is hij met 8506 punten ook de Nederlands recordhouder op dit onderdeel. Zijn beste prestatie tot nu toe behaalde hij in 2013, toen hij wereldkampioen indoor werd in Göteborg. Sintnicolaas maakt later nog bekend op welke onderdelen hij uitkomt op de Klaverblad Arena Games.

Pelle Rietveld sterk bij meerkamp Götzis
Pelle Rietveld zette een knappe prestatie neer in het Oostenrijkse Götzis. Hij verbeterde zijn persoonlijk record op de tienkamp naar 8204 punten. Rietveld doet bij de Klaverblad Arena Games in ieder geval mee aan het polsstokhoogspringen, maar besluit later om mogelijk aan meer onderdelen mee te doen.

Deze drie meerkampers doen later dit jaar ook mee aan het EK Atletiek in Zurich. Dit toernooi wordt gehouden van 12 tot 17 augustus.

Ignisious Gaisah
Verspringer Ignisious Gaisah, winnaar van het zilver op het WK in Moskou in 2013 en Nederlands recordhouder verspringen (8.29 meter), zal in Hilversum zijn vorm gaan testen! In 2002 werd Gaisah als atletiektalent ontdekt tijdens de Klaverblad Arena Games.

Inschrijving nog geopend t/m 3 juli
Inschrijven voor de Klaverblad Arena Games 2014 kan nog t/m 3 juli.

IT2day sponsort Arena Games
IT2day is al jaren lang een van de sponsoren van deze internationale atletiekwedstrijd en verzorgt voor de editie 2014 de domeinnaamregistratie en hosting.

Kijk voor meer informatie op website van de Klaverblad Arena Games.