IT2day

IT2day

Wie zijn wij

 

logo-IT2day-antraciet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IT2day, opgericht in 2003, levert diensten op het gebied van Domeinnaam registratie, Hosting, Websites, Social Media, Online Marketing en Nieuwsbrieven.

 

Startende ondernemer?
Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van een domeinnaam, de domeinnaamregistratie, hosting en uw nieuwe website! Maak online een goede start, lees verder.

 

Een goede domeinnaam?
Zorg dat u uw bedrijfsnaam, merk, producten en/of diensten ook registreert als domeinnaam en vergroot zo uw vindbaarheid op het internet. Met een domeinnaam registratie advies helpen wij u om inzicht te krijgen in de beschikbare, bij uw bedrijf passende domeinnamen.

 

Social Media / Online Marketing
Belangrijk voor uw zichtbaarheid en vindbaarheid op internet. Benut de mogelijkheden van Social Media en Online Marketing optimaal om contact te houden met uw bestaande klanten, maar ook voor het in contact komen met potentiële nieuwe klanten.

 

Vragen?
Wij helpen u graag, neem vrijblijvend contact met ons op!

 

IT2day websolutions
De Kwekerij 66
3741 WM Baarn

Telefoon: 06-21633090
E-mail: info@it2day.nl

Historie

 

2003
Na al een aantal jaren met websites ontwikkeling, hosting en onderhoud bezig te zijn starten Joran van Bokhorst en Rutger Spier in maart 2003 met IT2day.

Voor de Gooise Atletiek Club wordt een website gemaakt en tevens ook voor de verschillende atletiek evenementen die worden georganiseerd. Voor die tijd vooruit strevend, elk evenement zijn eigen domeinnaam en huisstijl inclusief website. Zo was de Arena Games Hilversum in 1996 één van de eerste wedstrijden met een eigen domeinnaam en website.

 

2004
IT2day wordt partner van de Hilversum City Run en verzorgt voor dit grootste sportevenement van het Gooi de domeinnaam registratie, hosting, website en fotografie. Elk jaar meer dan 10.000 deelnemers aan de start en een groot festijn in de binnenstad van Hilversum. In 2015 werd de sponsoring beëindigd.

 

2010
Social Media en Online Marketing worden voor bedrijven steeds belangrijker. IT2day breidt haar dienstverlening hiermee uit.

 

2011
Per 1 september 2011 is Rutger Spier volledig eigenaar van IT2day. Joran van Bokhorst stopt omdat hij de werkzaamheden niet kan combineren met zijn baan. Hij blijft nog wel betrokken bij IT2day en voert regelmatig op projectbasis opdrachten uit.

 

2013
IT2day bestaat 10 jaar.

 

2014
In augustus start Lucas Spier bij IT2day, hiermee is het team uitgebreid en kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden.

2016
In mei is ons logo en huisstijl vernieuwd. Tevens is onze nieuwe website online gegaan. Is uw website en/of uw huisstijl ook aan een vernieuwing toe? Neem dan contact met ons op.

2018
IT2day bestaat 15 jaar.

 

Diensten

 

Via onderstaande links kunt u meer lezen over onze dienstverlening.

 

Referenties

 

Onze relaties over IT2day:

 

Nieuwsbrief

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.