DIENSTEN

IT2day websolutions levert diensten op het gebied van:

Website

- WordPress, Responsive templates -

Website

Een website is een zeer belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf. Maak online een goede indruk op uw (potentiële nieuwe) klanten met een moderne professionele website.

Webshop

- WordPress, Woocommerce -

Webshop

Start de verkoop van uw producten via een webshop. Geïntegreerd in uw WordPress website of als aparte webshop. Met WooCommerce, de meeste gebruikte software, creëren wij een mooie, functionele webwinkel.

Domeinnaam

- Registratie Domeinnaam, SSL-Certificaat -

Domeinnaam

Wij geven advies in domeinnamen en verzorgen ook de registratie. Een SSL-certifcaat is onmisbaar voor een hogere ranking in Google en een betrouwbare en veilige verbinding tussen de website en de bezoeker.

Hosting

- Hostingpakket, E-mailbox, Website ruimte -

Hosting

Om een website op internet te laten draaien heeft u hosting ruimte nodig op een server. Deze server staat dag en nacht aan om uw website betrouwbaar en snel te laten draaien. Het hostingpakket bevat tevens uw e-mailboxen.

Social Media

- Facebook, Twitter, LinkedIn e.a. -

Social Media

IT2day kan u ondersteunen welke sociale platforms u kunnen helpen om uw doelen te bereiken. Of dat nu het genereren van omzet is, een grotere zichtbaarheid of interactie met uw doelgroep.

Online Marketing

- Zoekmachine optimalisatie (SEO), Online advertenties (SEA/SMA) -

Online Marketing

Wij optimaliseren uw WordPress website zodat deze goed vindbaar is via zoekmachines. Ook kunnen wij adviseren bij het adverteren op Google Search of via Social Media, zodat u mensen bereikt die in uw doelgroep passen.

E-mail Marketing

- Mailings versturen via MailChimp -

E-mail Marketing

Een uitstekende manier om contact te onderhouden met klanten en door het voeren van acties kunt u ook lezers en klanten aantrekken. Uw bericht komt zonder afleiding bij de ontvanger en statistieken geven u inzicht.

Grafische Vormgeving

- Huisstijl, Logo's, Visitekaartjes, Flyers, Foto's en Afbeeldingen -

Grafische Vormgeving

Wij ontwerpen bedrijfslogo's en huisstijl en o.a. logo's en banners voor uw website en Social Media kanalen. Tevens kunnen wij helpen met (stock) fotografie en afbeeldingen voor uw website.

Wilt u meer informatie over onze diensten, bekijk dan de uitgebreide pagina’s of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!