Diensten

Diensten

 

IT2day websolutions levert diensten op het gebied van:

domeinnaam registratie

Een domeinnaam is uw unieke identiteit op het internet en geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf. Zorg dat uw bedrijfsnaam ook op internet uw eigendom is en registreer voor uw naam, merk, product of dienst een domeinnaam. Wees goed en gemakkelijk vindbaar op internet!

hosting

Om een website op internet te laten draaien heeft u hosting ruimte nodig op een server. Een server staat dag en nacht aan om uw website continue probleemloos te laten draaien. Webhosting is de ruimte die je huurt op een webserver om uw website en zijn bestanden op te slaan. Bij een hostingpakket heeft u ook de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken.

website

Een website is het beste middel voor het promoten van uw bedrijf. Uw website is een online etalage, toegankelijk voor klanten van over de hele wereld. Maak een goede indruk op uw klanten en potentiële nieuwe klanten met een goed verzorgde, professionele website. Wij realiseren uw website met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte Content Management Systeem.

social media

Social Media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Miljoenen Nederlanders maken er dagelijks gebruik van. Aanwezigheid van uw bedrijf op Social Media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn is daarom belangrijk. Als ondernemer is het belangrijk om aandacht te besteden aan welke sociale platforms u kunnen helpen om uw doelen te bereiken, of dat nu het genereren van omzet is of een grotere zichtbaarheid. Social Media is een goed middel om voor u relevante doelgroepen te bereiken.

online marketing

Online marketing, heeft betrekking op de inzet van reclame en marketing welke het internet of e-mail gebruiken om directe verkoop of naamsbekendheid te stimuleren. Samen kunnen wij werken aan het opbouwen van klantenloyaliteit, naamsbekendheid, vindbaarheid en het genereren van meer websites bezoekers d.m.v. online adverteren of social media campagnes. Succesvolle bedrijven zijn duidelijk aanwezig op het internet, u wilt dit toch ook?

nieuwsbrief

Maakt uw bedrijf gebruik van nieuwsbrieven? Een belangrijk voordeel van een nieuwsbrief is dat er in de nieuwsbrief geen afleiding is. Uw eigen content is namelijk ook de omliggende content. Uw nieuwsbrief komt binnen via de e-mail en is gewenst, daardoor heeft u een grotere kans dat uw informatie ook daadwerkelijk gelezen wordt. De statistieken geven u inzicht in wie de nieuwsbrief heeft ontvangen, geopend heeft en op welke links er is geklikt. Voor de nieuwsbrieven maken wij gebruik van de software van MailChimp.