Domeinnaam

Domeinnaam

 

 

 

Een domeinnaam is uw unieke identiteit op het internet. Een adres voor uw website op het internet. Het hebben van een domeinnaam voor uw bedrijf is uitermate belangrijk. Mensen verwachten dat wanneer ze uw bedrijfsnaam op internet intypen ze ook bij de website van uw bedrijf uitkomen. Een domeinnaam kan maar één keer worden uitgegeven. Zorg dus dat u die persoon bent die kan beschikken over deze belangrijke digitale toegang tot uw bedrijf.

 

Startende ondernemer
Als startende ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. Er moeten veel dingen geregeld worden om goed van start te gaan. Wanneer u een bedrijf wilt starten en u heeft een bedrijfsnaam bedacht, dan is het belangrijk om te onderzoeken of de uitgekozen bedrijfsnaam nog beschikbaar is als domeinnaam op het internet. Wij helpen u graag hierbij en denken mee over welke mogelijke domeinnamen voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. Lees ons artikel voor startende ondernemers.

Domeinnamen voor een betere vindbaarheid
Veel bedrijven registreren hun bedrijfsnaam als domeinnaam. Dat is stap 1. Maar heeft u er wel eens over nagedacht dat er meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld via verschillende domeinnamen meer bezoekers te trekken naar uw website? Wat gebeurt er wanneer men uw bedrijfsnaam niet goed invult of niet precies weet hoe uw bedrijfsnaam gespeld wordt? Komt men dan op de website van uw concurrent?
Lees meer over ons Domeinnaam registratie advies.

Domeinnaam extensies
Een domeinnaam is wereldwijd uniek. Er zijn echter wel verschillende domeinnaam extensies. Elk land heeft zijn eigen extensie, de Nederlandse domeinnaam extensie is .nl, België heeft als extensie .be etc. Naast landen extensies zijn er ook nog andere top-level domein extensies zoals .eu voor Europa, .com, .net en .org.

.nl

12 Per Jaar

.eu | .com | .net | .org

25 Per Jaar

Het registreren van meerdere domeinnaam extensies is mogelijk. Eenmalige registratiekosten / verhuiskosten bedragen € 15,- per domein. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Zoekt u een domeinnaam extensie welke hierboven niet staat vermeld, neem dan contact met ons op.

Domeinnaam ook voor particulieren!
Ook voor particulieren is het handig om een eigen domeinnaam te registreren. U bent dan niet meer afhankelijk van de domeinnaam van uw internetaanbieder zoals Ziggo of KPN. Wanneer u een domeinnaam gebruikt van deze internet providers en u wilt verhuizen van aanbieder of verhuist zelf naar een regio waar de aanbieder niet actief is, dan kunt u geen gebruik meer maken van uw e-mailadres. Het gevolg is, dat u aan alle websites, bedrijven, familie en vrienden moet doorgeven dat uw e-mailadres is gewijzigd. Een lastig en tijdrovend karwei.

Ook is het mogelijk om als familie een domeinnaam te registreren. Met een bijbehorende hostingpakket kunt u vervolgens ieder gezinslid een eigen e-mailadres geven. Het e-mailadres is gemakkelijk te onthouden en iedereen ontvangt zijn eigen mail in zijn of haar eigen e-mailbox.

Hosting van uw domeinnaam op het internet
Na het registreren van een domeinnaam kan deze gekoppeld worden aan een ruimte op een server op internet, dit noemen wij hosting. Kijk voor meer informatie over onze hosting pakketten op onze hosting pagina.

SSL-certificaat voor uw domeinnaam
Een SSL-Certificaat zorgt voor een veilige verbinding tussen de website en uw bezoeker. Een SSL-Certificaat voor uw domeinnaam geeft een betrouwbare uitstraling en zorgt voor een hogere notering in Google. Lees er meer over op onze pagina over SSL-certificaten.

Registreer uw domeinnaam vandaag nog, vul s.v.p. onderstaand contactformulier in.