Website

Website

 

Een website is het beste middel voor het promoten van uw bedrijf
Een website is een online etalage, gemakkelijk toegankelijk voor uw klanten, uit de regio, van buiten de regio, zelfs van over de hele wereld. U maakt een professionele indruk op uw klanten wanneer de website er goed uitziet en up-to-date is.

 

website

Altijd online
Het maakt niet uit wat voor dag het is, het internet sluit nooit. Dat betekent dat uw bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week "open" is. Werkt u momenteel vooral lokaal? Met een website is uw bereik niet meer alleen lokaal, u kunt daardoor nieuwe markten buiten uw regio bereiken. Afhankelijk van uw product of dienst kunt u leveren aan klanten uit de hele wereld.
Om een website op internet te laten draaien heeft u hosting ruimte nodig op een server. Een server staat dag en nacht aan om uw website continue probleemloos te laten draaien.

Website ook voor starter belangrijk
Door een goed ontworpen website heeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Ook als je net een bedrijf bent gestart is een website belangrijk. Bij de start van een bedrijf heb je veel kosten, maar de kosten van een website zijn veel lager dan het kopen of huren van een pand en u bereikt er een breed publiek mee. Veel mensen bekijken eerst van diverse bedrijven de website voordat ze besluiten om een offerte aan te vragen of direct zaken te gaan doen. Zorg dat uw bedrijfsnaam geregistreerd wordt als domeinnaam en start eventueel met een beperkte website die u later kunt uitbreiden.

Een website biedt veel mogelijkheden
Uw website biedt naast het geven van informatie ook veel mogelijkheden om in contact te komen en een dialoog met uw (potentiële) klanten aan te gaan. Maak gebruik van enquêtes, vragenlijsten en feedback formulieren.  U kunt op uw website een marktonderzoek doen om uit te vinden wat de verwachtingen van uw klanten zijn. Een mix van interactie via uw website, Social Media en Online Marketing kan leiden tot het opbouwen van een goede relatie met uw klanten. Tevreden klanten leidt tot (digitale) mond-tot-mondreclame en zo weer tot nieuwe klanten.

Overzichtelijk en informatief
Een website dient overzichtelijk te zijn, een duidelijke structuur te hebben en informatief te zijn zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Wij helpen u graag om een website te maken die aansluit bij uw wensen en zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het is een heel proces om te komen tot een onderscheidende website. IT2day heeft een 5 stappen plan waarmee wij samen met u invulling geven aan een professionele website. Lees meer over ons 5 stappen plan.

WordPress
Voor het realiseren van een website maken wij gebruik van het Open Source Content Management Systeem (CMS) WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, 25% van alle websites draait op WordPress. Er wordt veel voor de Open Source CMS ontwikkeld en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er meer dan 30.000 plugins beschikbaar waarmee de website van functionaliteit kan worden voorzien. Met een WordPress website kunt u zelf uw content op de website onderhouden.

Responsive design
Een website wordt allang niet meer alleen bekeken op een computer. Smartphones en tablets worden door steeds meer mensen gebruikt om te internetten. Het is daarom belangrijk dat uw website op al deze apparaten goed wordt weergegeven. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

WordPress onderhoudspakket
Om uw WordPress software en plugin's up-to-date te houden en daarmee uw website veiliger, hebben wij voor u een onderhoudspakket, daarmee worden er maandelijks software updates uitgevoerd en worden er back-ups van uw gehele website gemaakt. U heeft er zelf geen omkijken naar!

Onze website pakketten

Basis Pakket

550.00

Tot 5 pagina's
€25 p/m WP-onderhoudspakket
 
 
 

Business Pakket

800.00

Tot 10 pagina's
Contactformulier
Site in uw huisstijl
€30 p/m WP-onderhoudspakket
 
 

Pro Pakket

1050.00

Tot 15 pagina's
Contactformulier
Site in uw huisstijl
Social Media implementatie
€35 p/m WP-onderhoudspakket
 
 

De prijzen van bovenstaande website pakketten zijn vanaf prijzen exclusief BTW en met bijkomende kosten voor:
WordPress Onderhoudspakket, Hostingpakket, Domeinnaam registratie en daarvan de eenmalige setup of verhuiskosten.

Er zijn diverse extra mogelijkheden om de functionaliteit van uw website uit te breiden. Tevens biedt IT2day diverse aanvullende diensten aan.

Wilt u ook een professionele website?
Graag bespreken wij de mogelijkheden met u, om op basis daarvan een offerte op maat te maken. Neemt u s.v.p. contact met ons op voor een offerte.