Website belangrijk communicatiemiddel

De website is een zeer belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf. Een website is altijd online, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is een online etalage, gemakkelijk toegankelijk voor uw klanten. Werkt u momenteel vooral lokaal? Met een website is uw bereik niet meer alleen lokaal, u kunt daardoor nieuwe markten buiten uw regio bereiken. Afhankelijk van uw product of dienst kunt u leveren aan klanten in heel Nederland of in het buitenland.

U maakt een professionele indruk op uw klanten wanneer de website er verzorgd uitziet en up-to-date is. Potentiële klanten oriënteren zich vaak via de website voordat ze een bedrijf benaderen.

Overzichtelijk en informatief

Een website dient overzichtelijk te zijn, een duidelijke structuur te hebben en informatief te zijn zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Wij helpen u graag om een website te maken die aansluit bij uw wensen en zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het is een heel proces om te komen tot een onderscheidende website. IT2day heeft een 6 stappenplan waarmee wij samen met u invulling geven aan een professionele website. Lees meer over ons 6 stappenplan.

Website ook voor starter belangrijk

Door een goed ontworpen website heeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Ook als u net een bedrijf bent gestart is een website belangrijk. Bij de start van een bedrijf zijn er veel kosten, maar de kosten van een website zijn veel lager dan het kopen of huren van een pand en u bereikt er een breed publiek mee. Veel mensen bekijken eerst van diverse bedrijven de website voordat ze besluiten om een offerte aan te vragen of direct zaken te gaan doen. Zorg dat uw bedrijfsnaam geregistreerd wordt als domeinnaam en start eventueel met een beperkte website die u later kunt uitbreiden.

Een website biedt veel mogelijkheden Uw website biedt naast het geven van informatie ook veel mogelijkheden om in contact te komen en een dialoog met uw (potentiële) klanten aan te gaan. Maak gebruik van enquêtes, vragenlijsten en feedbackformulieren. U kunt op uw website een marktonderzoek doen om uit te vinden wat de verwachtingen van uw klanten zijn. Een mix van interactie via uw website, Social Media en Online Marketing kan leiden tot het opbouwen van een goede relatie met uw klanten. Tevreden klanten leidt tot (digitale) mond-tot-mondreclame en zo weer tot nieuwe klanten.

Altijd online

Om een website op internet te laten draaien heeft u hosting ruimte nodig op een server. Een server staat dag en nacht aan om uw website continue probleemloos te laten draaien.

WordPress

Voor het realiseren van een website maken wij gebruik van het Open Source Content Management Systeem (CMS) WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, 35% van alle websites draait op WordPress. Er wordt veel voor het CMS ontwikkeld daarom zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn er meer dan 56.000 plug-ins beschikbaar waarmee de website van functionaliteit kan worden voorzien. Met een WordPress website kunt u zelf uw content op de website aanpassen.

Responsive design

Een website wordt allang niet meer alleen bekeken op een computer. Smartphones en tablets worden steeds vaker gebruikt om mee te internetten. Het is daarom belangrijk dat uw website op al deze apparaten goed wordt weergegeven. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst en gebruiksvriendelijkheid van de interface.

WordPress onderhoudspakket

Om uw WordPress software en plug-ins up-to-date te houden en daarmee uw website veiliger, hebben wij voor u een onderhoudspakket. Er worden maandelijks software updates uitgevoerd en er wordt een back-up van uw gehele website gemaakt. U heeft er zelf geen omkijken naar!

Onze WordPress websitepakketten

WAT KOST EEN PROFESSIONELE WEBSITE?

Basis

Starter – ZZP

Design varianties – max 2

Aantal pagina’s – tot 5

Slideshow – nee

Content management – ja

€600

WP-onderhoudspakket 27,50 euro per maand. Inclusief security plug-in, maandelijkse updates van WordPress, design template en plug-ins en website back-up.

Business

MKB

Design varianties – 3-4

Aantal pagina’s – tot 10

Slideshow – ja

Content management – ja

€850

WP-onderhoudspakket 32,50 euro per maand. Inclusief security plug-in, maandelijkse updates van WordPress, design template en plug-ins en website back-up.

Pro

MKB-Pro

Design varianties – 5-7

Aantal pagina’s – tot 15

Slideshow – ja

Content management – ja

€1250

WP-onderhoudspakket 37,50 euro per maand. Inclusief security plug-in, maandelijkse updates van WordPress, design template en plug-ins en website back-up.

 

De prijzen van bovenstaande websitepakketten zijn vanaf prijzen exclusief BTW en met bijkomende kosten voor: WordPress Onderhoudspakket, HostingpakketDomeinnaam registratie, SSL-certificaat en daarvan de eenmalige setup of verhuiskosten.

Wilt u ook een professionele website?

Er zijn diverse extra mogelijkheden om de functionaliteit van uw website uit te breiden. Tevens biedt IT2day diverse aanvullende diensten aan.

Graag bespreken wij de mogelijkheden met u, om op basis daarvan een offerte op maat te maken.

Wilt u meer informatie?