Waarom heeft u hosting nodig?

Vaak wordt er gedacht dat het registreren van een domeinnaam genoeg is om een website actief te krijgen. Om een website op internet te laten draaien heeft u echter hosting ruimte nodig op een server. Een server staat dag en nacht aan om uw website continue probleemloos te laten draaien. Webhosting is de ruimte die je huurt op een webserver om de bestanden van uw website op te slaan. Wanneer u uw website laat hosten huurt u een stukje ruimte op de server. Dus wanneer iemand uw website bezoekt door het invoeren van uw domeinnaam, wordt de bezoeker doorverwezen naar uw website welke op een server draait.

Wij zorgen ervoor dat uw website op een stabiel platform draait en u er geen omkijken naar heeft. Voor professionele hosting en service, kiest u IT2day.

Shared hostingpakketten

Wanneer u bij een domeinnaam gebruik wilt maken van mailboxen en ruimte wilt hebben voor een website dan hoort daar een hostingpakket bij. Onze shared hostingpakketten hebben een ruime opslag en zijn geschikt voor eenvoudige en complexe websites. Door het gebruik van Solid State Drives (SSD) laadt uw website supersnel. Het hosting platform is stabiel door gebruik van een redundante infrastructuur.

Al onze hostingpakketten zijn exclusief domeinnaam en SSL-certificaat.

Kenmerken hosting

 • Domeinbeheer via internet (Plesk control panel)
 • Eigen FTP-account
 • Webmail, Spamfilter en Virusscanner
 • Subdomeinen
 • Statistieken
 • Hosting in Nederland
 • 24/7 monitoring van server
 • Patchman security scan

Voorwaarden hosting

 • Contractduur per jaar
 • Facturatie per jaar
 • Dataverkeer, fair use policy
 • Aantal e-mailboxen zover ruimte het toelaat

Overige diensten voor een domeinnaam

IP Forward

U kunt een domeinnaam ook forwarden naar een IP-adres bijvoorbeeld wanneer u zelf een eigen server heeft. De kosten voor een IP Forward bedragen € 5,50 per jaar.

Domein Alias

U kunt een domeinnaam ook als Domein Alias gebruiken d.w.z. dat de domeinnaam gekoppeld kan worden aan een bestaand domein met een hostingpakket. Dit zorgt ervoor dat deze domeinnaam identiek functioneert als de domeinnaam waaraan die gekoppeld is. Het domein website.com zou bijvoorbeeld een Domein Alias kunnen zijn van website.nl. De kosten voor een Domein Alias bedragen € 5,50 per jaar.

Parkeren

Dit houdt in dat u alleen de domeinnaam registreert als eigendom en dat er een parkeerpagina getoond wordt welke aangeeft dat de pagina geregistreerd is. Bij het parkeren van een domeinnaam heeft u geen website ruimte (hostingpakket) en daarom ook geen mailbox. De kosten voor Parkeren bedragen € 9,- per jaar.

URL Forward

Dit houdt in dat u de URL van de domeinnaam doorstuurt naar een andere bestaande website of pagina van een website. Bijvoorbeeld de domeinnaam ittoday.nl wordt geforward naar it2day.nl, alle mail welke verstuurd wordt aan @ittoday.nl wordt dan doorgestuurd naar bijvoorbeeld info@it2day.nl. De kosten voor een URL Forward bedragen € 9,- per jaar.

E-mail only pakket

Wilt u wel een of meerdere mailboxen, maar heeft u geen ruimte nodig voor een website, informeer dan naar onze e-mail only pakketten.

Premium Spamfilter

Is het standaard spamfilter niet genoeg, stap dan over op onze Premium Anti-Spam Service (PASS). Het totale Nederlandse e-mailverkeer bestaat voor gemiddeld 90% uit spam, van ongewenste reclame tot phishing mail. Het Premium Spamfilter zorgt ervoor dat 99,9% van de spam wordt gestopt en nooit uw mailbox bereikt. Hiermee voorkomt u het continu handmatig moeten verwijderen van spam. De kosten voor PASS bedragen € 5,- per maand (in combinatie met hostingpakket of e-mail only pakket).

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Wij verzorgen graag uw hosting

Heeft u nog geen domeinnaam of hosting voor uw bedrijf en/of merk, of wilt u uw domeinnaam en/of website verhuizen? Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie?