Grafisch ontwerper / vormgever

Bent u op zoek naar een grafisch ontwerper of grafisch vormgever? Voor Grafische Vormgeving bent u bij IT2day aan het juiste adres!

Huisstijl of logo ontwerp

Bent u een startende ondernemer of ZZP-er?
Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw huisstijl of logo. Bij een huisstijl kunt u naast het bedrijfslogo ook denken aan product logo’s, briefpapier of visitekaartjes.

Logo’s, afbeeldingen en stock fotografie voor uw website

Wij helpen u aan het juiste formaat van uw logo voor uw website. Beschikt u zelf niet over fotomateriaal of wilt u extra foto’s voor uw website, dan ondersteunen wij u graag bij het vinden van de juiste stock fotografie.

Logo’s en banners voor Social Media

Voor het inrichten van uw Social Media kanalen heeft u goede logo’s en banners nodig. Elk kanaal heeft zijn eigen formaten qua logo’s en banners, wij zorgen ervoor dat uw Social Media kanaal er netjes en professioneel uitziet.

Opmaak van flyers of advertenties

Ook voor het ontwerpen van flyers of advertenties kunt u bij ons terecht.

Template of opmaak voor uw e-mailing

Bij het verzorgen van een e-mailing aan uw klanten of geïnteresseerden is het belangrijk dat het er netjes en verzorgd uitziet. IT2day helpt u met de grafische vormgeving van de e-mail template en kan u tevens helpen met de grafische content voor uw nieuwsbrief of mailing.

Wilt u meer informatie?