Een SSL-certificaat voor een veilige verbinding

Een SSL-certificaat zorgt voor een veilige, versleutelde verbinding tussen uw website en uw bezoekers. Doordat de gegevens versleuteld worden verzonden, wordt misbruik daarvan door derden tegengegaan. Met behulp van een SSL-certificaat wordt de SSL-verbinding gewaarborgd. Dat geeft uw website bezoekers het vertrouwen dat u hun gegevens optimaal beschermt. Een dergelijk certificaat wordt uitgegeven door een instantie die daartoe bevoegd is. Een beveiligde website is te herkennen aan het slotje aan het begin van de URL en het gebruik van https. Een SSL-certificaat voor uw domeinnaam is een must, het voorkomt de melding dat uw website onveilig is, geeft een betrouwbare uitstraling en zorgt voor een hogere notering in Google Search.

Domein Validatie Certificaat

Een Domein Validatie SSL-certificaat wordt gevalideerd op basis van de domeinnaam. Hierdoor kunnen wij dit SSL-certificaat snel uitgeven en installeren. Met een enkel domein kun je een SSL uitrollen op 1 domeinnaam. Wanneer u deze aanvraagt op www.domein.nl is deze geldig voor www.domein.nl en domein.nl. Domein Validatie SSL-certificaten worden het meest gebruikt bij websites waarvoor een https-verbinding (beveiligde verbinding) voldoende is. De kosten voor een Domein Validatie certificaat zijn vanaf 2 euro per maand en eenmalig 15 euro set-up kosten.

Organisatie Validatie Certificaat

Een Organisatie Validatie SSL-certificaten wordt gevalideerd op basis van de domeinnaam, het telefoonnummer van de domeinhouder en de Bedrijfsgegevens (KvK). Hierdoor kunnen wij dit SSL-certificaat snel uitgeven en installeren. De levering van het certificaat is binnen 1 tot 3 dagen. Dit certificaat bevatt naast één of meerdere domeinnamen ook de organisatienaam. Bezoekers kunnen hierdoor controleren wie de eigenaar van een website is. De kosten voor een Organisatie Validatie certificaat zijn vanaf 6 euro per maand en eenmalig 15 euro set-up kosten. De weergave van de URL in de browser is identiek aan de weergave bij domein validatie.

Uitgebreide Validatie Certificaat

Een Uitgebreide Validatie SSL-certificaat bevat naast de domeinnaam ook de organisatienaam in de groene adresbalk. De bezoekers van uw website zien hierdoor in één opslag wie de eigenaar is. Dit certificaat is ideaal voor commerciële websites en websites waar bezoekers gevoelige persoonsgegevens moeten uitwisselen. De levering van het certificaat duurt tussen de 1 tot 5 dagen. De validatie vindt plaats op basis van de domeinnaam, het telefoonnummer van de domeinhouder en de Bedrijfsgegevens (KvK). Daarnaast dient er een document ingevuld en ondertekend te worden.

Een Uitgebreide Validatie SSL-certificaat zorgt voor de weergave van uw bedrijfsnaam in de balk van de browser. Deze SSL-certificaten bevatten naast één of meerdere domeinnamen ook de organisatienaam. Bezoekers kunnen hierdoor controleren wie de eigenaar van een website is. Zeer geschikt voor publieke websites met een commerciële functie. De kosten voor een Uitgebreide Validatie Certificaat zijn vanaf 14 euro per maand en eenmalig 15 euro set-up kosten.

Vraag nu een SSL-certificaat aan

Heeft u nog geen SSL-certificaat voor uw domeinnaam, bestel deze dan nog vandaag!

Wilt u meer informatie?