Domeinnaamregistratie advies

Opzoek naar een domeinnaam voor uw bedrijf of dienst? Domeinnaamregistratie advies, helpt u aan de juiste domeinnamen voor uw bedrijf!

Uw website beter vindbaar maken

Er zijn diverse methoden om de website van uw bedrijf beter vindbaar te maken. U kunt dan o.a. denken aan de inzet van Online Marketing, zoals SEO (zoekmachine optimalisatie) voor uw website, toepassen van Google Search, Google Mijn bedrijf en advertenties via Google AdWords. Ook uw aanwezigheid van uw bedrijf op Social Media zoals Facebook, X (voorheen Twitter), Instagram en LinkedIn en het regelmatig plaatsen van nieuwsitems of blogs op uw website. Voor alle genoemde voorbeelden kunt u bij ons terecht voor ondersteuning, advies en/of uitvoering.  

Aanvullende domeinnamen

We gaan nu verder in op het belang van aanvullende domeinnamen. Dit is namelijk ook een mogelijkheid om de vindbaarheid van uw website te vergroten.  

Bedrijfsnaam meerdere domeinextensies

Dit kan een domeinnaam zijn welke te maken heeft met uw bedrijfsnaam. Zo kan het verstandig zijn om uw bedrijfsnaam te beschermen door deze voor meerdere extensies vast te leggen. Zo hebben wij bijvoorbeeld naast it2day.nl ook it2day.be, it2day.eu, it2day.net en it2day.org geregistreerd.  

Alternatieve schrijfwijze bedrijfsnaam

Sommige bedrijfsnamen kunnen op verschillende manieren geschreven of gespeld worden. Sommige bedrijfsnamen kunnen met of zonder een streepje ertussen. Ook dan is het verstandig om deze alternatieve schrijfwijze als domeinnaam vast te leggen. Een alternatieve schrijfwijze van IT2day is bijvoorbeeld ITtoday of een bedrijfsnaam welke erg lijkt op de eigen bedrijfsnaam, zoals ICT2day. Daarom hebben wij ook de domeinnamen ittoday.nl en ict2day.nl geregistreerd. Ook kan bijvoorbeeld uw ondertitel of hoofdactiviteit in de domeinnaam worden opgenomen. Bij ons is dat IT2day websolutions, dus als domeinnaam it2daywebsolutions.nl.  

Uw dienstverlening als domeinnaam

Naast een bedrijfsnaam zijn er nog meer mogelijkheden voor zinvolle domeinnamen, denkt u maar eens aan uw dienstverlening. Bij ons verwijzen de volgende domeinnamen naar onze diensten: domeinnaam2day.nl, domeinnaamregistratieadvies.nl, hosting2day.nl, website2day.nl, webdesign2day.nl, webshop2day.nl, onlinemarketing2day.nl, sea2day.nl, seo2day.nl, socialmedia2day.nl, e-mailmarketing2day.nl, grafischevormgeving2day.nl en grafischontwerp2day.nl.  Ook hier is er weer de mogelijkheid voor synoniemen of verschillende schrijfwijze van het product of dienst. Zoals bijvoorbeeld webhosting2day.nl, webwinkel2day.nl, digitalmarketing2day.nl, ecommerce2day.nl, adviesdomeinnaamregistratie.nl en emailmarketing2day.nl.

Uw product als domeinnaam

Het kan ook een domeinnaam zijn welke te maken heeft met een product wat u voert of produceert. In ons geval is dat bijvoorbeeld de opensource software WordPress en WooCommerce waarmee wij websites en webshops realiseren. Daarvoor hebben wij de domeinnamen wordpress2day.nl, wp2day.nl en woocommerce2day.nl geregistreerd.  

Combinatie van dienst en plaats of zoekterm

Een domeinnaam kan ook een combinatie zijn van een dienst en een plaats of regio waarin u actief bent. Tevens kan de domeinnaam zoektermen bevatten welke vaak gebruikt worden. Op internet wordt bijvoorbeeld vaak gezocht op de term “website laten maken”, gecombineerd met een plaatsnaam. Voor onze regio hebben wij diverse domeinnamen geregistreerd zoals, websitelatenmakenbaarn.nl, websitelatenmakenhilversum.nl, webdesignamersfoort.nl etc. In combinatie met zoekmachine optimalisatie en aparte landingspagina’s wordt uw bedrijf beter gevonden op Google en leidt dit tot extra bezoekers op uw website of webshop.  

Domeinnaamregistratie advies

Wij denken graag creatief met u mee over de verschillende domeinnaam mogelijkheden voor uw bedrijf. Een “Domeinnaamregistratie advies” kost 65 euro. U krijgt dan een overzicht van voor uw bedrijf interessante, nog beschikbare domeinnamen en u krijgt daarbij tevens 10 euro korting op de bestelling van uw domeinnamen.

Wilt u meer informatie?