Na 6 jaar was mijn vorige website sterk verouderd qua uiterlijk, opbouw en inhoud. De software werd niet langer ondersteund en het was hoog tijd voor een nieuwe look. Wie kan mij helpen met de opzet van een nieuwe website? Een bevriende relatie beval IT2day aan en dat was een gedachte die mij aanstond, want IT2day beheerde al jaren mijn domeinnaam. Het vertrouwen was dus al aanwezig en de stap om bij hen navraag naar de mogelijkheden te doen was heel logisch.

Ik wilde een one-page website met een duidelijke boodschap en veel minder teksten dan de vorige website. Het gevolg was een duidelijk voorstel, gevolgd door templates waaruit ik kon kiezen. Hierna zijn we samen gestart met bouwen aan de structuur en het samenstellen van de content totdat wij beiden tevreden waren. Inmiddels ben ik weer up-to-date met een frisse en heldere website. Ik kan er voorlopig weer tegen aan en ik ben trots op het resultaat.

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met IT2day en beveel hen van harte aan

Gert van BeekGvB Integrity Services B.V.

Omdat de website inmiddels was verouderd, hebben wij onze nieuwe website ook weer door IT2day laten bouwen. Zij denken goed mee in wat er mogelijk is en adviseren welke design templates passen bij de branche en ons bedrijf. Na de keuze van de template hebben zij de website voor ons ingericht en geholpen om de juiste stock fotografie te selecteren. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en beschikken nu weer over een professionele, moderne website.

Coen HulsmanHulsman & Roestenburg

My website underwent an upgrade and it got skewed. Lucas was patient in understanding what I really wanted for my website and was swift with the turn around time with all issues sorted. I highly recommend Lucas and IT2day for professionalism and understanding of customer needs.

Warmly,
Chitra

Chitra NatarajanAkrita

Meer dan tevreden over Lucas van IT2day. Mijn website is onwijs mooi geworden!! Hij heeft goed mee gedacht, geadviseerd en hij doet er alles aan om het helemaal naar wens te maken. Hij pakte het allemaal erg vlot op en de website was daarom ook binnen no time af. Ook is Lucas als persoon erg vriendelijk en daardoor was de samenwerking ook extra fijn. Ik zou het iedereen aanraden de website door Lucas te laten maken. Echt een topper!!

Syreeta TorresOutside in Massages

I am very impressed with IT2day Websolutions who gave my very complex website a new look. From quotation stage to finally going Live was hassle free. My every vision was carried out immediately with precise technical expertise. It was very refreshing to work with an IT Designer/Developer who has a passion and drive for his business as many hours of work were undertaken to achieve a very magical website. Their commitment was so much more than I expected with Lucas working through the night to meet a deadline. I award IT2day 5 stars of the highest order and recommend them highly. Lucas himself is a “Star” in my eyes. I am so very happy with my website and it is so much more special and enchanting than I ever thought possible.

Krystina L. ValentineThe Crystal Enchantress

Ik was dringend opzoek naar een bedrijf die mijn website kan beveiligen en onderhouden. Mijn website was namelijk gehackt, overgenomen door de hacker en hierdoor was mijn webshop en evenementen twee weken niet te bereiken. Een nachtmerrie voor elke ondernemer! Op een zondag stuurde ik een bericht via het contactformulier op de website van IT2day en kreeg dezelfde dag nog een reactie. Uit de schade analyse uitgevoerd door IT2day bleek dat door de hack bijna alle bestanden waren geïnfecteerd. Om de site weer online te krijgen heeft IT2day de domeinnamen verhuisd en de site helemaal opnieuw neergezet en stap voor stap ingericht.

John NieuwendykPaikea Dragon