Paikea Dragon

Voor Paikea Dragon verzorgt IT2day de domeinnaam registratie, verhuizing, hosting, website, MailChimp nieuwsbrieven module en zoekmachine optimalisatie. De nieuwe website van Paikea Dragon is gemaakt met WordPress.

IT2day werd benaderd door Paikea Dragon, voorheen Purple Energy dat de website was gehackt en er geen recente back-up beschikbaar was van voor de hack. IT2day bood na de schade-analyse aan om de website helemaal opnieuw te realiseren en te laten draaien op één van onze servers. De website heeft ook een webshop draaien van WooCommerce.

Omdat Paikea Dragon van naam is veranderd heeft IT2day alle veranderingen doorgevoerd in WordPress en ook in de Zoekmachine optimalisatie en Analytics van Google. Binnen Google Analytics zijn er uitgebreide rapportage mogelijkheden aanwezig om meer inzicht te krijgen in het gebruik van de website.

Om ervoor te zorgen dat de software op de website up-to-date blijft en er de kans op een hack van de website zo klein mogelijk is maakt de Paikea Dragon nu gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

Website: PaikeaDragon.nl