The Crystal Enchantress

The Crystal Enchantress, de website van Krystina L. Valentine, is voorzien van een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die past bij de prachtige kristallen die te koop zijn in de uitgebreide internationale webshop.

De Crystalinne webshop is beter toegankelijk gemaakt door de product categorieën ook te vermelden op de startpagina en een product zoekveld toe te voegen waarin bijvoorbeeld direct het artikelnummer of de productnaam kan worden ingevuld.

Tevens is een taal keuze toegevoegd, waar uit verschillende talen kan worden gekozen en de website automatisch door Google Translate wordt vertaald naar de gewenste taal.

Wij kunnen ook uw website op verschillende manieren opfrissen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
The Crystal Enchantress maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

Paikea Dragon

IT2day heeft voor Paikea Dragon de website uitgebreid met een boekingsmodule om online afspraken te maken.

Deze WordPress plug-in biedt de relatie de mogelijkheid om zelf een dienst te kiezen en daarna op basis van beschikbaarheid een afspraak in te plannen in de agenda.

De afspraak wordt daarna via e-mail bevestigd. Tevens wordt er automatisch een afspraak herinnering gestuurd. De dag na de afspraak wordt er naar de relatie nog een e-mail verstuur met aanvullend advies voor na de behandeling. Tevens bevat deze e-mail een verzoek een referentie te plaatsen. Afspraken kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met Google Agenda.

De uitgebreide website en webshop van Paikea Dragon is beslist de moeite waarde om eens een bezoekje te brengen.