DPDB

Voor de toonaangevende private label kleding producent, Du Pon & De Bruin (DPDB), met de bedrijven Knits Only en Fully Fashion heeft IT2day een nieuwe WordPress website ontwikkeld.
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.

Website in meerdere talen
Beveiligingsmodule
Google Analytics
Google Search Console
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Hosting van de website
SSL-certificaat

DPDB maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket incl. extra beveiligingsmodule, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

The Crystal Enchantress

The Crystal Enchantress, de website van Krystina L. Valentine, is voorzien van een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die past bij de prachtige kristallen die te koop zijn in de uitgebreide internationale webshop.

De Crystalinne webshop is beter toegankelijk gemaakt door de product categorieën ook te vermelden op de startpagina en een product zoekveld toe te voegen waarin bijvoorbeeld direct het artikelnummer of de productnaam kan worden ingevuld.

Tevens is een taal keuze toegevoegd, waar uit verschillende talen kan worden gekozen en de website automatisch door Google Translate wordt vertaald naar de gewenste taal.

Wij kunnen ook uw website op verschillende manieren opfrissen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
The Crystal Enchantress maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

Hulsman & Roestenburg

Voor administratie- en belastingadvieskantoor Hulsman & Roestenburg verzorgt IT2day de registratie van de domeinnamen, de hosting, zoekmachine optimalisatie, Google Analytics en de website. De website van Hulsman & Roestenburg heeft een moderne uitstraling en heeft een responsive design. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met het formaat van het scherm. De nieuwe website is vervaardigd met WordPress, het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.
Hulsman & Roestenburg maakt gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.