GvB Integrity Services

Voor GvB Integrity Services heeft IT2day een nieuwe WordPress website gerealiseerd.Naast de website verzorgd IT2day ook de domeinnaam registratie, het SSL-certificaat en de hosting. Met het WordPress onderhoudspakket zorgt IT2day dat software van de website update-to-date blijft, er regelmatig een back-up wordt gemaakt en er een security plug-in actief is om de website te beschermen…

Akriti

Voor Akriti, Pregnancy, Birth + Beyond, heeft IT2day de opmaak van de website doorlopen en consistent gemaakt.

Tevens hebben wij diverse aanpassingen gedaan in de lay-out van de WordPress website en een tutorial gemaakt hoe de website door Akriti zelf kan worden onderhouden.

Website: Akriti

Outside in Massages

Voor Outside in Massages heeft IT2day het logo en het visitekaartje ontworpen.

Tevens hebben wij de WordPress website gerealiseerd en verzorgen wij de domeinnaam registratie, het SSL-certificaat en de hosting.

Outside in Massages maakt tevens gebruik van het WP-onderhoudspakket, zodat de software en plugins regelmatig worden geüpdatet.

Website: Outside in Massages

DPDB

Voor de toonaangevende private label kleding producent, Du Pon & De Bruin (DPDB), met de bedrijven Knits Only en Fully Fashion heeft IT2day een nieuwe WordPress website ontwikkeld.
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.

Website in meerdere talen
Beveiligingsmodule
Google Analytics
Google Search Console
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Hosting van de website
SSL-certificaat

DPDB maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket incl. extra beveiligingsmodule, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

The Crystal Enchantress

The Crystal Enchantress, de website van Krystina L. Valentine, is voorzien van een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die past bij de prachtige kristallen die te koop zijn in de uitgebreide internationale webshop.

De Crystalinne webshop is beter toegankelijk gemaakt door de product categorieën ook te vermelden op de startpagina en een product zoekveld toe te voegen waarin bijvoorbeeld direct het artikelnummer of de productnaam kan worden ingevuld.

Tevens is een taal keuze toegevoegd, waar uit verschillende talen kan worden gekozen en de website automatisch door Google Translate wordt vertaald naar de gewenste taal.

Wij kunnen ook uw website op verschillende manieren opfrissen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
The Crystal Enchantress maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

Paikea Dragon

IT2day heeft voor Paikea Dragon de website uitgebreid met een boekingsmodule om online afspraken te maken.

Deze WordPress plug-in biedt de relatie de mogelijkheid om zelf een dienst te kiezen en daarna op basis van beschikbaarheid een afspraak in te plannen in de agenda.

De afspraak wordt daarna via e-mail bevestigd. Tevens wordt er automatisch een afspraak herinnering gestuurd. De dag na de afspraak wordt er naar de relatie nog een e-mail verstuur met aanvullend advies voor na de behandeling. Tevens bevat deze e-mail een verzoek een referentie te plaatsen. Afspraken kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met Google Agenda.

De uitgebreide website en webshop van Paikea Dragon is beslist de moeite waarde om eens een bezoekje te brengen.

Hulsman & Roestenburg

Voor administratie- en belastingadvieskantoor Hulsman & Roestenburg verzorgt IT2day de registratie van de domeinnamen, de hosting, zoekmachine optimalisatie, Google Analytics en de website. De website van Hulsman & Roestenburg heeft een moderne uitstraling en heeft een responsive design. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met het formaat van het scherm. De nieuwe website is vervaardigd met WordPress, het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.
Hulsman & Roestenburg maakt gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.