GvB Integrity Services

Voor GvB Integrity Services heeft IT2day een nieuwe WordPress website gerealiseerd.Naast de website verzorgd IT2day ook de domeinnaam registratie, het SSL-certificaat en de hosting. Met het WordPress onderhoudspakket zorgt IT2day dat software van de website update-to-date blijft, er regelmatig een back-up wordt gemaakt en er een security plug-in actief is om de website te beschermen…

Akriti

Voor Akriti, Pregnancy, Birth + Beyond, heeft IT2day de opmaak van de website doorlopen en consistent gemaakt.

Tevens hebben wij diverse aanpassingen gedaan in de lay-out van de WordPress website en een tutorial gemaakt hoe de website door Akriti zelf kan worden onderhouden.

Website: Akriti

Outside in Massages

Voor Outside in Massages heeft IT2day het logo en het visitekaartje ontworpen.

Tevens hebben wij de WordPress website gerealiseerd en verzorgen wij de domeinnaam registratie, het SSL-certificaat en de hosting.

Outside in Massages maakt tevens gebruik van het WP-onderhoudspakket, zodat de software en plugins regelmatig worden geüpdatet.

Website: Outside in Massages

DPDB

Voor de toonaangevende private label kleding producent, Du Pon & De Bruin (DPDB), met de bedrijven Knits Only en Fully Fashion heeft IT2day een nieuwe WordPress website ontwikkeld.
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.

Website in meerdere talen
Beveiligingsmodule
Google Analytics
Google Search Console
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Hosting van de website
SSL-certificaat

DPDB maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket incl. extra beveiligingsmodule, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.

The Crystal Enchantress

The Crystal Enchantress, de website van Krystina L. Valentine, is voorzien van een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die past bij de prachtige kristallen die te koop zijn in de uitgebreide internationale webshop.

De Crystalinne webshop is beter toegankelijk gemaakt door de product categorieën ook te vermelden op de startpagina en een product zoekveld toe te voegen waarin bijvoorbeeld direct het artikelnummer of de productnaam kan worden ingevuld.

Tevens is een taal keuze toegevoegd, waar uit verschillende talen kan worden gekozen en de website automatisch door Google Translate wordt vertaald naar de gewenste taal.

Wij kunnen ook uw website op verschillende manieren opfrissen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
The Crystal Enchantress maakt eveneens gebruik van het WordPress onderhoudspakket, daarmee zorgt IT2day ervoor dat de WordPress software en plugins up-to-date blijven en de website regelmatig wordt geback-upt.